Pagina's

06 november 2013

Simit Sarayi gaat serieus voor Benelux

Turkse broodjesketen Simit Sarayi opent dit najaar in de RAC Hallen in Den Haag een productie- en distributiecentrum voor de Benelux. Simit Sarayi is een franchiseketen waar broodjes, bagels en patisserie worden verkocht. 

Simit Sarayi heeft grote plannen voor de Benelux. Op het moment zijn er zeven vestigingen in Nederland, en één in België, maar in 2015 zouden dit er vijftig moeten zijn verspreid over de Benelux. De eerste Nederlandse vestiging opende drie jaar geleden haar deuren aan de Gedempte Gracht in Den Haag. 

De broodjes en het gebak worden nu nog diepgevroren ingevlogen uit Turkije, waarna ze op de plaats van bestemming worden afgebakken. Vanaf het najaar gaat dat dus op één centrale plek gebeuren. Simit Sarayi neemt een deel van de RAC (RijksAutomobielCentrale) Hallen in gebruik, het andere deel blijft beschikbaar voor evenementen. 

Tijdens een een handelsmissie in Turkije heeft de Haagse Wethouder Henk Kool van economie hiervoor een overeenkomst ondertekend met de top van de Turkse onderneming.
  
Aan de Meent in Rotterdam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten