Pagina's

07 november 2013

CoffeeCompany open op Rotterdam Centraal

Op het metrostation van het nieuwe Rotterdam Centraal Station is de CoffeeCompany geopend met een nieuw concept. Naast de gebruikelijke koffie varianten worden nu ook broodjes aangeboden van Het Vlaamsch Broodhuys.


Nu wist ik dat de Coffeecompany twee nieuwe zaken zou gaan openen in Rotterdam maar ik wist er van slechts één precies waar hij zou komen. Dat was die in het metrostation Beurs waarvan ik zelfs een foto heb genomen. Van de tweede wist ik wel dat hij op het Centraal Station zou komen maar ik kon toen niet vinden waar precies. Nu lees ik ineens onderstaand bericht, hij is gewoon al open! En hij verkoopt brood van Het Vlaamsch Broodhuys! 

Van de website van de RET: "De RET verwelkomde maandag 28 oktober het eerste koffiefiliaal van CoffeeCompany op metrostation Rotterdam Centraal. Het is een volgende stap van het vervoersbedrijf om het gebruik van het station zo comfortabel mogelijk te maken. Pedro Peters, algemeen directeur RET: “Weer een goed, concreet initiatief om de reis voor onze reizigers aangenamer te maken: een goede kop koffie en een vers broodje. Ook dat is Aardig Onderweg.”

Stefan Swart, algemeen directeur CoffeeCompany: "De CoffeeCompany heeft een voorliefde voor het openbaar vervoer en fietsverkeer. We zijn dan ook erg blij met deze locatie in het mooie nieuwe Centraal Station van Rotterdam, pal onder de nieuwe ingang en tegenover de fietsenstalling. Voor de eerste keer in onze geschiedenis hebben wij gekozen voor een bar met twee espressostations, zodat al onze klanten extra snel kunnen genieten van goede koffie.”

Eind december introduceert RET samen met CoffeeCompany een unieke combinatie op metrostation Beurs: het eerste RET Servicepunt met CoffeeCompany filiaal op een gecombineerde locatie.Zie hierover meer in mijn bericht van 24 oktober.
CoffeeCompany introduceert op metrostation Rotterdam Centraal een verbeterd concept. Naast de vertrouwde, goede kop koffie, introduceert CoffeeCompany ook het nieuwe filiaalconcept met verse broodjes van het Vlaamsch Broodhuys. Het filiaal op Rotterdam Centraal is maandag tot en met vrijdag open van 06:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag en zondag kunnen de reizigers terecht van 09:00 tot 21:00 uur." Link naar het originele bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten