Pagina's

04 november 2013

Doppio Espresso opent in Utrecht met behulp van crowdfunding

Doppio Espresso opent eind november een vestiging aan de Nobelstraat in Utrecht. Franchisenemer Peter Braakman haalde via crowdfunding platform crowdaboutnow de benodigde investering van 37.500 Euro op.

De crowdfundingactie van Doppio Espresso in Utrecht is succesvol verlopen. De formule opent een nieuwe zaak aan de Nobelstraat in Utrecht. Het is de 22e vestiging voor de nog jonge keten van trendy espressobars.

Dankzij vele investeerders is er 37.500 Euro via crowdfunding geïnvesteerd en komt Doppio Espresso definitief naar de binnenstad van Utrecht. De zaak zal geleid worden door franchisenemer Peter Braakman. Gedurende acht weken wordt Braakman klaar gestoomd voor de opening aan de Nobelstraat, zodat hij vanaf dag één de inwoners van Utrecht kan voorzien van koffie. Je kunt de gang van zaken volgen op de facebook pagina van de nieuwe Doppio.

De geplande opening is eind november en zal gevierd worden met een gratis cappuccinodag.

Impressie van het interieur
Doppio espresso opende eind 2007 de eerste vestiging in Groningen en won nog geen jaar later de AD koffietest 2008. Eigenaar Peter van Eijl was destijds slechts 24. Hij drijft Doppio samen met commercieel manager Jonathan Teoh. 

In december van dit jaar zal ook de 23e vestiging nog zijn deuren openen in Zoetermeer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten