Pagina's

10 november 2013

Satébar begint bezorgdienst!

De Satébar in Rotterdam gaat vanaf december bezorgen. Het Indonesische restaurant dat zich heeft gespecialiseerd in Saté heeft volop plannen voor de toekomst. Naast franchisen en bezorgen zullen zij vanaf volgend jaar de landelijke festivals aandoen met hun heerlijke gerechten.


Het zijn spannende tijden voor de Satébar in Rotterdam. Op het moment wordt hard gebouwd aan de vierde vestiging op de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Deze vestiging wordt onderdeel van een foodcourt met de naam Erasmus Food Plaza.  
Satébar in aanbouw op de Erasmus Food Plaza
Daarnaast is de Satébar begonnen met een mobiele versie van hun restaurant waarmee zij op festivals gaan staan. Vanaf volgend jaar zijn ze dan te vinden op de landelijke festivals. Maar eerst werd er proef gedraaid op een aantal Rotterdamse festivals zoals het Heartbeat festival, het festival Witte de With Kwartier en de Swan Market XL. 
Satébar op Swan Market XL
Alsof dit al niet genoeg is begint de populaire keten ook nog met een bezorgdienst in december van dit jaar en in januari moeten ook de maaltijden van restaurant Indonesia, het moederbedrijf, dan bezorgd gaan worden. 

Daarnaast zijn ze nog steeds op zoek naar franchisenemers voor locaties in Amsterdam, Haarlem, Delft, Den Haag, Dordrecht, Leiden, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Breda, Nijmegen, Arnhem, Groningen, Maastricht en Venlo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten