Pagina's

11 november 2013

Simit Sarayi opent een 3e in Den Haag


Alweer nieuws over Simit Sarayi! De Turkse Bakker Bart zoals hij wel wordt genoemd opent een derde Haagse vestiging, ditmaal in de Schilderswijk. Op 12 november wordt de nieuwe zaak op het Hobbemaplein geopend in aanwezigheid van de Haagse wethouder Kool. 

Nog niet zo lang geleden meldde ik nog dat de Turkse bakkerijketen Simit Sarayi een productie- en distributiecentrum zou openen in Den Haag. (Zie hier het bericht van 6 november.) 

Nu lees ik net dat er ook een nieuwe vestiging komt in Den Haag aan het Hobbemaplein, een prominente plek in het centrum van de Schilderswijk. De nieuwe zaak wordt op 12 november geopend in aanwezigheid van de Haagse wethouder Kool van SoZaWe en wethouder Norder (Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie). Op deze feestelijke gelegenheid wordt ook de goede samenwerking en de gezamenlijke inspanningen van de gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren door het tekenen van een convenant, de ‘Gouden Driehoek’ bezegeld. Deze nieuwe samenwerking streeft naar een goede invulling van leegstaande panden in de Schilderswijk, met als resultaat een gevarieerder en beter winkelaanbod. Hiermee hopen de initiatiefnemers de gezelligheid van winkelend publiek weer terug te brengen naar de Schilderswijk. Met de opening van deze vestiging komt het totaal aantal vestigingen in Nederland op 8. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten