Pagina's

07 november 2013

KXUIO nieuwe Bubble tea franchise uit...... Duitsland!

Bubble tea is hot! Vandaar dat een Duitse Bubble tea keten met de wonderlijke naam KXUIO de Nederlandse markt wil veroveren. De eerste vestiging in Enschede is al een jaar geopend maar nu vindt men de tijd rijp voor de rest van Nederland. 

Bubble tea is hot! Frozen Yogurt is hot! Cupcakes zijn hot! Wafels zijn hot! Donuts zijn hot! Crepes zijn hot!

Het Duitse bubble tea-concept KXUIO in Enschede is nu ruim een jaar open. Tijd dus om ook de rest van Nederland te veroveren. KXUIO (uitgesproken als KSOEJOO denk ik) verkoopt naast Bubble Tea, dat in Nederland steeds meer aan populariteit wint, nog van alles en nog wat. 

In plaats van zich te specialiseren in één produkt heeft men hier bedacht om zich te richten op alles dat HOT is(geweest) of HOT kan worden. Zo verkoopt men naast bubble tea ook frozen yogurt, cupcakes, donuts, crêpes, bockwurst, muffins, wafels, panini's, mini cakes en koffie en dan ben ik vast nog iets vergeten. En als je niet weet wat je met je verjaardag moet doen dan kun je die gezellig vieren bij KXUIO! 

Neem eens een kijkje op hun website en facebookpagina om een indruk te krijgen van dit geweldige concept.

"Volgens mede-eigenaar Gabriël Zeyrek lopen er onder meer concrete gesprekken met potentiële franchisenemers om de formule naar Den Haag te brengen. 
Bang dat het Aziatische drankje een hype is, is de franchisegever niet. "In Azië, de Verenigde Staten en Canada, maar ook Duitsland is het drankje al jaren groot", stelt hij. Bij onze oosterburen en in Zwitserland beschikt Kxuio inmiddels over ongeveer vijftien vestigingen(11 dus). Een aantal dat hij in Nederland graag wil realiseren. "De ambitie is om onze succesformule ook naar de rest van het land te brengen."

Kxuio voert volgens Zeyrek het grootste assortiment van alle teabars in Nederland. "Wij verkopen ook onder meer wafels en panini's." Daarmee moet de formule ook in de winter voldoende klanten trekken. Kxuio zet eveneens in op een trendy winkelinrichting. Zo is de vestiging in Enschede voorzien van iPads in de muren. "Daarmee kan je foto's maken, spelletjes spelen en op internet surfen", aldus Zeyrek."




Geen opmerkingen:

Een reactie posten