Pagina's

25 juli 2013

Domino's pizza op 135 vestigingen!


Afgelopen 26 april (2013) opende Domino's Pizza feestelijk haar 130ste vestiging aan het Europaplein 53 in Dongen. De 130e vestiging is wel een mijlpaal maar is zeker niet de laatste van dit jaar.

Inmiddels zijn er alweer een aantal nieuwe vestigingen geopend in o.a.Oud- Beijerland, Goes, Valkenswaard en Helmond waarmee de teller al op 135 staat.  

In de zomer moet vestiging 140 al open zijn en voor het eind van 2013 nummer 150. ‘Alle voorwaarden zijn aanwezig om hard te blijven groeien' zegt Ronald Dekker, Development Director bij Domino's Pizza Nederland. ‘Er is nog ruimte genoeg in Nederland en bestaande franchisenemers en ook managers in onze vestigingen zien volop kansen. Daarnaast blijft ons corporate systeem (nu bestaand uit 36 vestigingen) groeien. Ook internationaal blijven we flink groeien en de ervaringen van andere landen gebruiken we om alle kansen in Nederland optimaal te benutten', geeft Ronald Dekker aan.


Over Domino's:
Met meer dan 10.000 vestigingen in 75 landen is Domino's Pizza het grootste delivery systeem ter wereld. Dagelijks bezorgen ze meer dan 5 miljoen pizza's. Ook in de Benelux is Domino's met meer dan 150 vestigingen de marktleider. Domino's Pizza Nederland maakt deel uit van Domino's Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino's Pizza in Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, België en Nederland. In al deze landen opereren zij en haar franchisenemers ruim 950 Domino's Pizza vestigingen.
Ga voor meer informatie naar www.dominos.nl


De 130e vestiging in Dongen is de 5e Domino's vestiging van ondernemersduo Maarten van Hamont en Gijs van de Wiel. ‘Wij zijn begonnen als bezorgers bij Domino's Pizza en we zijn nooit meer weggegaan. Het is dan ook geweldig dat we binnen het systeem door kunnen groeien'. Het succes van onze bestaande vestigingen in o.a. Breda en Vlissingen maakt het voor ons mogelijk nieuwe winkels te openen, dit zal ook zeker niet onze laatste zijn'. Met de focus van Domino's Pizza op verse producten, uitstekende service en een goed team zijn Gijs en Maarten overtuigd dat ook Domino's Pizza Dongen een succes gaat worden. Domino's Pizza Dongen zal gaan bezorgen in Dongen en Rijen.


2 opmerkingen:

  1. This was a really good and helpful article for me to read. I really have enjoyed all of this very cool information.

    dominos pizza wednesday offer

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. TNX foodie girl, but how are you able to read it? Did you use google translate?

      Verwijderen