Pagina's

16 september 2014

Taco Mundo groeit door

Taco Mundo timmert hard aan de weg en opende dit jaar meerdere vestigingen verspreid over het land. Het lijkt erop dat Nederland eindelijk klaar is voor Mexicaanse en Tex Mex gerechten.

Hoewel Taco Mundo al heel wat jaren bestaat leek een echte doorbraak er maar niet in te zitten. Ook ik was lange tijd erg sceptisch over het concept. Zeker nadat ik de eerste vestiging in Rotterdam aan de Coolsingel in heel korte tijd zag komen en weer gaan. Maar de aanhouder wint en het moment van succes lijkt dan eindelijk aangebroken. 

Het huidige succes lijkt me in grote mate te wijten aan de opkomst van bestelsites zoals thuisbezorgd.nl. Consumenten bestellen steeds vaker hun eten via het internet en laten dit thuis bezorgen. Daarnaast is het natuurlijk zo dat het een tijd heeft geduurd voordat de consumenten bekend waren met de Mexicaanse keuken. Maar het ziet ernaar uit dat de taco's en enchillada's een vaste plek hebben veroverd binnen ons fastfood aanbod. Met de opening van onlangs de 18e vestiging begint Taco Mundo een serieuze speler te worden op de fastfood markt. Landelijke dekking is er nog lang niet maar wat niet is kan nog komen!

Dit jaar opende Taco Mundo maar liefst 5 nieuwe vestigingen:

Op 20 januari opende de vestiging in Delft haar deuren, franchisenemer Babak Shapouri hoopt er natuurlijk op dat veel studenten eens wat anders willen dan pizza of shoarma. De vestiging heeft in tegenstelling tot de meeste anderen een restaurantgedeelte dus ook ter plaatse eten behoort tot de mogelijkheden. In Zoetermeer opende Taco Mundo op 10 maart van dit jaar de 15e vestiging. 

Taco Mundo Zoetermeer
In Rotterdam opende op 7 april de 16e vestiging in de wijk Zevenkamp. Ook deze vestiging heeft een ruim aantal zitplaatsen. 
Taco Mundo Rotterdam-Oost
De vierde opening dit jaar werd gevierd in Rijswijk op 5 september en de meest recente opening was in Tilburg op de 16e september. De teller staat nu dus op 18 vestigingen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze keten en ik ben benieuwd hoeveel openingen we nog gaan zien de komende tijd. 
Taco Mundo Tilburg




Geen opmerkingen:

Een reactie posten