Pagina's

02 februari 2010

TACO BELL EUROPA?!

Het ziet ernaar uit dat Taco Bell net als Subway Europa wil gaan veroveren. Taco Bell is de grote winstmaker van Yum! Brands, het grootste restaurant concern ter wereld, en de tijd is nu rijp vindt men.


Natuurlijk is de naam Taco Bell nu een stuk bekender dan hij was in de jaren '80-'90 toen Taco bell vier vestigingen had in Londen. Grootste reden hiervoor is de massale stroom toeristen richting de Verenigde Staten van de laatse jaren. Een andere reden die Taco Bell aanvoert is de recessie, fastfood is goedkoop en in tijden van recessie stijgt de verkoop van fastfood restaurants. De eerste vestigingen zijn al geopend op Cyprus en in Spanje als testmarkten, daarna zal Taco Bell als eerste in Engeland meerdere vestigingen openen waarna zij verder Europa in willen gaan.

Gaan wij in Nederland ook een Taco Bell zien? Ik heb er niets over kunnen vinden maar als het al zo zou zijn dan kan dat nog wel een paar jaar gaan duren. Eerst moeten we de resultaten afwachten van de testmarkten Spanje en Cyprus, dan pas gaan er meerdere vestigingen in Engeland open en dan zal Yum pas een strijdplan maken voor de rest van Europa. Wat goed zou kunnen is dat in eerste instantie een aantal Taco Bells geopend zal worden in KFC restaurants. KFC is ook een Yum! Brand restaurant.


We wachten af maar ik vond het wel een opmerkelijk bericht, had niet verwacht dat Taco Bell hier ooit nog terug zou komen.

3 opmerkingen:

  1. Ik vroeg me af hoe je erbij komt dat er in Spanje en in Cyprus vestigingen zijn van tacobell. Ik kan namelijk nergens vinden bij de yumbrand sites dat het wel zo is. Zelfs niet op de spaanse pagina van yum restaurant daar komen alleen KFC en Pizzahut in voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Ximena, kijk even op deze link:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Taco_Bell

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem12:42 a.m.

    aaaahhhwwww jank hier om een taco
    ik wil taco bell in

    BeantwoordenVerwijderen